Lidt om foreningens formål og aktiviteter.

Formål

Sydslesvigs danske Kunstforening har til formål at øge kendskabet til kunst og at fremme kendskabet til dansk og nordisk kunst.

Aktiviteter

Sydslesvigs danske Kunstforening arrangerer primært udstillinger, men også foredrag, koncerter og møder.

Hjemsted

Foreningens hjemsted er Flensborg, og aktiviteterne udgår fra Dansk Centralbibliotek, som både er udstillingssted og postadresse.

Tilsluttet SSF

Sydslesvigs danske Kunstforening er en af 25 foreninger under Sydslesvigs Forening, der yder økonomisk og anden støtte til aktiviteterne.

Netværk

Sydslesvigs danske Kunstforening er medlem af Sammenslutningen af danske Kunstforeninger.

Det årlige kontingent er € 20,- for enkeltpersoner og € 30,- for par.

Medlemsfordele

Invitation til arrangementer, 10% rabat ved køb af kunst, årsgave og meget mere.

Historie

Foreningen blev grundlagt i 1952 og har sidenhen arrangeret knap 250 udstillinger.

Bestyrelse

Foreningens bestyrelse pr. januar 2017

Åse Mertner

Kamma Gerbaulet

Hans Jessen

Chantal Jonassen

Lene Lass

Povl Leckband

Dieter Lührssen

Knud Møller Kristensen

Anette Laila Nielsen

Bestyrelse/ Kasserer

Eva Schröder

Bestyrelse/ Næstformand

Anni Søndergaard

Kontakt os ved at udfylde nedenstående formular.